• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Καφές - ζάχαρη - αλκοόλ - τσιγάρα

Έχετε εξαρτηθεί από υπνωτικά χάπια – αντικαταθλιπτικά- εθιστικές ουσίες;

 Τα τρόφιμα ή οι διάφορες ουσίες που αισθανόμαστε ότι μας είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να τις απαρνηθούμε συχνά είναι υπεύθυνοι για την αντικατάσταση των φυσικών μας νευροδιαβιβαστών που τυγχάνει να είναι για διάφορους λόγους σε χαμηλά επίπεδα στον εγκέφαλό μας. Εκμεταλλεύονται δηλαδή την δύσκολη κατάστασή! Όταν λοιπόν καταναλώνουμε από αυτές κι ενώ ξέρουμε ότι δεν είναι πολύ σοφό εκ μέρους μας, αισθανόμαστε καλύτερα κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την απόφαση να τις σταματήσουμε.

Πώς το Nutritional Therapy Athens Clinic μπορεί να βοηθήσει

Με την βοήθεια ειδικών τεστ Λειτουργικού τύπου μπορούμε να διαπιστώσουμε την ύπαρξη ελλείψεων των δομικών συστατικών των νευροδιαβιβαστών που είναι τα αμινοξέα όπως επίσης την ύπαρξη παραγόντων που μπλοκάρουν την παραγωγή και λειτουργία τους παράδειγμα η ελλιπής μεθυλίωση.

Εξατομικευμένη Διατροφική Στρατηγική

Αφού ολοκληρωθούν οι ειδικές διαγνωστικές εκτιμήσεις  προχωράμε στην κατάρτιση της εξατομικευμένης Διατροφικής στρατηγικής που αποτελείται από το ατομικό σας Διατροφικό Πλάνο και ειδικά συμπληρώματα διατροφής με στόχο την επαναφορά της φυσιολογικής λειτουργίας και παραγωγής των νευροδιαβιβαστών μας. Παράλληλα διαμορφώνουμε μαζί κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής κι αντιμετώπισης των δυσκολιών της καθημερινότητας σας εφαρμόζοντας τεχνικές προσωπικής ενδυνάμωσης, coaching για βέλτιστα αποτελέσματα. Νοιώστε καλά η ζωή σας ανήκει!

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ακόλουθης φόρμας.
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
captcha
Invalid Input


e-Books

Σεμινάρια Workshops

Συνεδρίες

The British Association for Nutrition & Lifestyle Medicine

 

To Nutritional Therapy μπορεί να βοηθήσει