• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Η ενδομητρίωση είναι ένα σύνηθες χρόνιο φλεγμονώδες νόσημα του αναπαραγωγικού συστήματος της γυναίκας ανεξάρτητα με την ηλικία όπου τοιχώματα μεμβράνης της μήτρας εξέρχονται στην λεκάνη, στο έντερο, στην ουρήθρα ή τις ωοθήκες. Πόνοι στην λεκάνη και κυρίως πόνοι περιόδου ή κατά την διάρκεια της ωορρηξίας αλλά και οποτεδήποτε είναι το πιο συνηθισμένο σημάδι της νόσου. Επίσης μπορεί να υπάρχουν οξείς πόνοι κατά την σεξουαλική επαφή και κατά την κένωση καθώς και βαριά έμμηνος. Η υπογονιμότητα παραμονεύει!

Πώς το Nutritional Therapy Athens Clinic μπορεί να βοηθήσει

Προσπαθούμε να εμποδίσουμε την εξέλιξη της ασθένειας και να μετριαστούν  τα συμπτώματα. Για τον σκοπό αυτό γίνεται καταγραφή του πλήρους ιστορικού υγείας του ατόμου καθώς και σύσταση διεξαγωγής ειδικών εξετάσεων Λειτουργικού τύπου που θα μας δείξουν δυσλειτουργίες σε πολύ βαθύ επίπεδο κυτταρικής λειτουργίας. Ελέγχουμε την λειτουργία των αποτοξινωτικών μηχ/μών για να δούμε τον βαθμό επιρροής των ενδογενών οιστρογόνων, το γαστρεντερικό, την αντιοξειδωτική ικανότητα και το ανοσοποιητικό. Η εξέταση με δείγμα σάλιου σε 24ώρη βάση στο σπίτι βοηθά ώστε να διαπιστωθεί με εύκολο κι απλό τρόπο ο σημαντικός παράγοντας ορμονικών διαταραχών που ονομάζεται κυριαρχία των οιστρογόνων.

Εξατομικευμένη Διατροφική Στρατηγική

Μετά τις διαγνωστικές εκτιμήσεις ακολουθεί η ανάπτυξη της εξατομικευμένης Διατροφικής στρατηγικής συμπεριλαμβανομένων των ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής καθώς και προτάσεις για έναν ορθό τρόπο ζωής. Εντάσσουμε συστηματικά στο Διατροφικό Πλάνο τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες για παράδειγμα όσπρια, λαχανικά, ξηροί καρποί, σπόροι σπασμένοι, ολικής άλεσης σε συγκεκριμένη ποσότητα αποφεύγοντας τρόφιμα και ροφήματα με ζάχαρη, καφέ, γαλακτοκομικά, μεγάλη κατανάλωση σε κόκκινο κρέας, αλκοόλ. Μπορούμε επίσης να εντάξουμε σε κατάλληλες δόσεις Ω3, Ω6 λιπαρά οξέα καθώς και επιλεγμένα αμινοξέα, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες βιτ Ε, C μεταξύ άλλων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ακόλουθης φόρμας.
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
captcha
Invalid Input


e-Books

Σεμινάρια Workshops

Συνεδρίες

The British Association for Nutrition & Lifestyle Medicine

 

To Nutritional Therapy μπορεί να βοηθήσει