• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Συνήθως η γυναίκα με ινομυώματα δεν έχει συμπτώματα, όταν όμως έχει μπορεί να έχει την αίσθηση δυσφορίας, φουσκώματος, πίεσης, πόνος στην σεξουαλική επαφή, πόνοι πλάτης, συχνοουρία, μη φυσιολογική αιμορραγία.

  • Πιθανές αιτίες που διερευνούμε
  • Υψηλή συγκέντρωση τοπικά οιστρογόνων, οιστραδιόλης
  • Χαμηλή αποτοξινωτική ικανότητα των οιστρογόνων
  • Δυσβίωση
  • Ορμονικές διαταραχές
  • Έλλειψη παγκρεατικών ενζύμων
  • Διατροφή πλούσια σε κορεσμένα λίπη, ζάχαρη, καφέ, έτοιμα φαγητά, αλκοόλ, λευκά άλευρα

Πώς το Nutritional Therapy Athens Clinic μπορεί να βοηθήσει

Θέλουμε λοιπόν να ανακαλύψουμε την αιτία εμφάνισης των ινομυωμάτων και να αποκατασταθεί κατά το δυνατόν η ορμονική ισορροπία. Για τον σκοπό αυτό γίνεται καταγραφή του πλήρους ιστορικού υγείας και συστήνουμε ειδικές εξετάσεις Λειτουργικού τύπου που θα μας δείξουν δυσλειτουργίες σε επίπεδο κυτταρικής λειτουργίας του ορμονικού, των αποτοξινωτικών μηχ/σμών μεταξύ άλλων. Ενδείκνυται και η εξέταση με δείγμα σάλιου σε 24ώρη βάση στο σπίτι ώστε να διαπιστωθεί με εύκολο κι απλό τρόπο ο σημαντικός για την γενικότερη κατάσταση της υγείας μιας γυναίκας παράγοντας που ονομάζεται κυριαρχία των οιστρογόνων.

Εξατομικευμένη Διατροφική Στρατηγική

Μετά τις διαγνωστικές εκτιμήσεις ακολουθεί η ανάπτυξη της εξατομικευμένης Διατροφικής στρατηγικής συμπεριλαμβανομένων των ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής καθώς και προτάσεις για έναν ορθό τρόπο ζωής. Εντάσσουμε συστηματικά στο Διατροφικό Πλάνο τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες για παράδειγμα όσπρια, λαχανικά, ξηροί καρποί, σπόροι σπασμένοι, ολικής άλεσης σε συγκεκριμένη ποσότητα, Ω3 λιπαρά οξέα καθώς και επιλεγμένα αμινοξέα, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες, βότανα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ακόλουθης φόρμας.
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
captcha
Invalid Input


e-Books

Σεμινάρια Workshops

Συνεδρίες

The British Association for Nutrition & Lifestyle Medicine

 

To Nutritional Therapy μπορεί να βοηθήσει