• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Μερικά από τα συμπτώματα του κρυολογήματος είναι συνήθως πονόλαιμος, βήχας, φτέρνισμα, βουλωμένη μύτη, αδυναμία, πονοκέφαλος, χαμηλός πυρετός για περίπου μια εβδομάδα. Τα συμπτώματα αυτά είναι φυσιολογικές αντιδράσεις του ενεργοποιημένου ανοσοποιητικού μας που μάχεται τον εχθρό. Το κρυολόγημα προκαλείται από πολλών ειδών ιούς και η πρόληψη είναι συνήθως πλένουμε τα χέρια μας προ φαγητού, καταναλώνουμε φρούτα και λαχανικά, νερό, γυμναζόμαστε, κοιμόμαστε αρκετά και μειώνουμε κατά το δυνατόν το στρες.

Πώς το Nutritional Therapy Athens Clinic μπορεί να βοηθήσει

Κύριο θέμα μας είναι η ανακάλυψη της αιτίας των συχνών κρυολογημάτων και της αποδυνάμωσης των μηχανισμών του ανοσοποιητικού. Γίνεται η καταγραφή του πλήρους ιστορικού υγείας και μπορεί να συστήσουμε ειδικές εξετάσεις  Λειτουργικού τύπου που θα μας δείξουν δυσλειτουργίες του ορμονικού συστήματος, του γαστρεντερικού όπου εδράζεται το 70% του ανοσοποιητικού μας, των επινεφριδίων που μας στηρίζουν στο στρες και βέβαια του ίδιου του ανοσοποιητικού καθώς και πιθανές ελλείψεις θρεπτικών στοιχείων μεταξύ άλλων.

Εξατομικευμένη Διατροφική Στρατηγική

Τις διαγνωστικές εκτιμήσεις ακολουθούν η ανάπτυξη της εξατομικευμένης Διατροφικής στρατηγικής συμπεριλαμβανομένων των ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής καθώς και προτάσεις για έναν ορθό τρόπο ζωής και άσκησης. Εντάσσουμε τροφές στο Διατροφικό Πλάνο που βοηθούν όπως αγουρωπές μπανάνες, καρότα, εσπεριδοειδή, σκόρδο και κρεμμύδι, πράσινο τσάι. Επιλεγμένα αμινοξέα, μέταλλα όπως ψευδάργυρο, βιταμίνες όπως βιτC, βιτD3, βιτΑ, και προβιοτικά, πρόπολις και βότανα μεταξύ άλλων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ακόλουθης φόρμας.
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
captcha
Invalid Input


e-Books

Σεμινάρια Workshops

Συνεδρίες

The British Association for Nutrition & Lifestyle Medicine

 

To Nutritional Therapy μπορεί να βοηθήσει