• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Το μυστικό για την επιτυχία του να χάσεις βάρος δεν βρίσκεται στην πείνα και την στέρηση. Μπορούμε να τρώμε μεγάλη ποικιλία φαγητών και σε ποσότητες χορταστικές φτάνει να διατηρούμε το σάκχαρο του αίματος σε φυσιολογικά επίπεδα μεταξύ άλλων που θα συζητήσουμε κατά την διάρκεια της ατομικής σας συνεδρίας. Τα φυσιολογικά επίπεδα του σακχάρου του αίματος και κατ επέκταση της έκκρισης ινσουλίνης είναι ένας από τους κρίσιμους παράγοντες για να χάσουμε τα παραπανίσια κιλά αλλά και να νοιώθουμε ευεξία.

Πώς το Nutritional Therapy Athens Clinic μπορεί να βοηθήσει

Δείτε περιληπτικά τους παράγοντες που ερευνούμε για να ανακαλύψουμε τις αιτίες ύπαρξης παραπάνω κιλών:

  • Επίπεδο σακχάρου στο αίμα, τροφές κι άλλοι παράγοντες που επιδρούν
  • Ύπαρξη τροφικών δυσανεξιών
  • Έλεγχος λειτουργίας του θυρεοειδή και των επινεφριδίων
  • Ύπαρξη τοξινών, βαρέων μετάλλων
  • Δυσβίωση κι ανάπτυξη Candida στο έντερο

Στο Nutritional Therapy Athens Clinic γίνεται καταγραφή του πλήρους ιστορικού υγείας καθώς και συστήνονται ειδικές εξετάσεις Λειτουργικού τύπου όπως για παράδειγμα έλεγχος ΙgG ανοσοποιητικού συστήματος για τροφικές δυσανεξίες, έλεγχος λειτουργίας επινεφριδίων, φορτίο τοξικότητας μεταξύ άλλων που θα μας δείξουν δυσλειτουργίες σε επίπεδο κυτταρικής λειτουργίας  ώστε να αναγνωρίσουμε τις κρυφές αιτίες και τους παράγοντες που μπορεί να επιδρούν στην επίμονη ύπαρξη παραπανίσιου βάρους.

Εξατομικευμένη Διατροφική Στρατηγική

Μετά τις διαγνωστικές εκτιμήσεις ακολουθεί η ανάπτυξη της εξατομικευμένης Διατροφικής στρατηγικής με στόχο το χάσιμο βάρους που διαρκεί χωρίς στερήσεις και με ανεβασμένη ψυχολογία. Κατά την διάρκεια των συνεδριών εφαρμόζονται τεχνικές coaching, προσωπικής ενδυνάμωσης και γίνεται εκπαίδευση του ατόμου ώστε να αναλάβει την κατάσταση και να βγει νικητής μια για πάντα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ακόλουθης φόρμας.
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
captcha
Invalid Input


e-Books

Σεμινάρια Workshops

Συνεδρίες

The British Association for Nutrition & Lifestyle Medicine

 

To Nutritional Therapy μπορεί να βοηθήσει