• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Αποτελεσματικά εργαστηριακά τεστ στο σπίτι σας!

Τι είναι τα εργαστηριακά functional tests και πως χρησιμοποιούνται από την επιστήμη της  διατροφικής θεραπείας.

Γιατί Τεστ.

Εφαρμόζοντας μια ορθή ή ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με τα κατάλληλα συμπληρώματα και άλλες φυσικές τεχνικές συνήθως παρατηρείται σημαντική πρόοδος σε πολλά προβλήματα υγείας.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που θα θέλαμε να έχουμε έγκυρα και πολύ συγκεκριμένα στοιχεία από ένα διαγνωστικό Τεστ

όπως όταν τα προβλήματα υγείας περιπλέκονται ή όταν υπάρχει υποψία για λανθάνουσα ανισορροπία βιοχημικών παραγόντων ή όταν υπάρχει συγκεκριμένη κληρονομικότητα ή όταν επιθυμούμε σε ακόμη πιο στοχευμένο πρόγραμμα διατροφής καθώς και αν  θέλουμε να ελέγξουμε την αποτελεσματικότητα των διατροφικών προγραμμάτων. Πολλοί που αποφασίζουν να κάνουν τα πιο ειδικά αυτά Τεστ είναι οι άνθρωποι που έχουν ήδη κάνει τις κλασσικές εξετάσεις αλλά δεν έχουν κάποια ευρήματα ενώ όμως συνεχίζουν να αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά.

 Σε ποια Τεστ  μπορώ να σας βοηθήσω.

Μπορώ να σας βοηθήσω να επιλέξετε αυτό που χρειάζεστε εσείς αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες σας ανάμεσα σε πολλά εργαστηριακά Τεστ όπως ειδικά ορμονικά πάνελ, πέψης & αφομοίωσης, τροφικές αλλεργίες & δυσανεξίες, σωματικής ενέργειας, φορτίο άγχους, επίπεδα νευροδιαβιβαστών, τοξικότητας, πνευματικής υγείας, επίπεδα θρεπτικών στοιχείων για διάφορες καταστάσεις υγείας μεταξύ άλλων. Επίσης τα νεότερα Γονιδιακά τεστ που αφορούν τις ορμόνες, την μεθυλίωση, το νευρικό, ανοσοποιητικό και καρδιαγγειακό σύστημα με αναίμακτη μέθοδο.

Αυτά τα Τεστ δεν παρέχονται από τα Δημόσια Ταμεία ή ασφάλειες και προσφέρουν πολύ ειδικές και άκρως σημαντικές πληροφορίες που δεν προσφέρονται από τα κλασσικά διαγνωστικού τύπου Τεστ. Χρησιμοποιούνται κυρίως από ειδικούς επιστήμονες στην Ευρώπη και την Αμερική.  

Πώς θα ξέρετε αν χρειάζεται να κάνετε κάποιο Τεστ και ποιο είναι αυτό.

Συνιστώ μια πρώτη συνεδρία καταγραφής του ιστορικού υγείας είτε ηλεκτρονικά (Skype) είτε αυτοπροσώπως ώστε να αναλυθούν όλες οι παράμετροι και να κριθεί εάν και ποιο/α Τεστ είναι κατάλληλο/α για την δική σας περίπτωση. Εάν κι εφόσον κριθεί κάποιο Τεστ χρήσιμο για εσάς τότε θα μάθετε αναλυτικά την χρησιμότητά του στην περίπτωσή σας και θα έχετε την δυνατότητα να σκεφτείτε και να αποφασίσετε για την εκτέλεσή του.  Αν αποφασίσετε να κάνετε το βήμα, μπορώ να σας ενημερώσω για τον τρόπο που θα το παραλάβετε και θα το εκτελέσετε στην άνεση του σπιτιού σας και αναίμακτα. Τα περισσότερα Τεστ μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας με δείγμα ούρων, σάλιου, τριχών, κοπράνων μεταξύ άλλων.

Ποια έγκυρα εργαστήρια παρέχουν αυτά τα Τεστ.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από συγκεκριμένα εργαστήρια στην Αγγλία, την Αμερική, την Γερμανία, παρακινεί κι εμπνέει εμπιστοσύνη σε πολύ κόσμο ανά την υφήλιο. Η εκπαίδευσή μου στην ανάλυση αυτών είναι πολυετής και συνεχής μιας και οι εξελίξεις είναι συνεχείς όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλους τους επιστημονικούς τομείς. 

e-Books

Σεμινάρια Workshops

Συνεδρίες

The British Association for Nutrition & Lifestyle Medicine