• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Online Συνεδρία

 

Η αρχική συνεδρία διαρκεί 50’

Η πρώτη συνεδρία επικεντρώνεται στην ανάλυση των διατροφικών συνηθειών, του τρόπου ζωής και του ιστορικού υγείας και συζητείται η επίδρασή τους στην παρούσα κατάσταση υγείας.

Εκτιμώνται και εξετάζονται επίσης βασικές οργανικές λειτουργίες όπως του ανοσοποιητικού, καρδιαγγειακού, ορμονικού, νευρικού συστήματος, της αποτοξινωτικής ικανότητας μεταξύ άλλων και κατά πόσον αυτές ευθύνονται για τα προβλήματα υγείας και ψυχικής υγείας καθώς και το αυξημένο βάρος.

Λαμβάνονται υπόψη οι ψυχικοί και συναισθηματικοί παράγοντες του ατόμου ενώ η συνεδρία εξελίσσεται στα πλαίσια της εκπαίδευσης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Τι θα παραλάβετε μετά την Συνεδρία

Αφού συγκεντρωθούν και μελετηθούν τα στοιχεία της αρχικής συνεδρίας καταγράφονται οι ιδιαίτερες ανάγκες θρέψης, επιλέγονται τα μενού της ημέρας καθώς και οι φόρμουλες θρεπτικών που κρίνονται απαραίτητα όπως βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και άλλα φυσικά βοηθήματα όπως βοτανικά σκευάσματα, φυσιοπαθητικές τεχνικές και ότι χρειάζεται για την ολιστική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας που απασχολούν.

Ατομικό Διατροφικό Πλάνο με πλήρη μενού

Νόστιμες, εύκολες κι αν χρειαστεί free of... συνταγές με έγχρωμες φωτογραφίες

Αναλυτικό Πρόγραμμα ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής με πλήρεις οδηγίες εφαρμογής

Ατομικά ενημερωτικά έντυπα σε απλή γλώσσα για την καλύτερη κατανόηση των θεμάτων υγείας που αντιμετωπίζουμε

Πρόταση για ειδικά εργαστηριακά Τεστ διαγνωστικών εκτιμήσεων εφόσον κριθεί απαραίτητο για ακόμη πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση

Η 1η Επαναληπτική συνεδρία συνήθως μετά 4-5 εβδομάδες και διαρκεί 50’ της ώρας και μπορεί:

α) να επικεντρωθεί στην ανάλυση μεταβολικών ή άλλων  εργαστηριακών τεστ εφόσον πραγματοποιήθηκαν, με σκοπό να διαμορφωθεί το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής συνεκτιμώντας τα αποτελέσματα των ειδικών εξετάσεων
β) να εστιάσει στην παρακολούθηση της προόδου του προγράμματος και να γίνει ο σχεδιασμός της μελλοντικής πορείας. Αυτά ισχύουν και για τις επόμενες επαναληπτικές συνεδρίες.

Παρέχεται επίσης δωρεάν ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ κανονισμένων  συνεδριών.


Σύγκριση Προϊόντων (0)


Συνεδρία Skype

Συνεδρία Skype

80,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 64,52€

Εμφάνιση 1 έως 1 από 1 (1 Σελ.)

The British Association for Nutrition & Lifestyle Medicine